Welkom bij Awakening Creations

 


IkVan harte welkom op de website van Awakening Creations, de plaats waar u unieke hologrammen, fractals en mandala's vindt. Mijn naam is Shirley Hoekstra en ik maak deze creaties op de computer en met allerlei tekenmateriaal. Ik laat mij o.a. inspireren door de aardse en spirituele omstandigheden van mensen, meditatieve reizen en lichtwerk. Daarnaast vormen de de natuur, het universum en de geometrie een welkome inspiratiebron. Zie de pagina's Hologrammen, Fractals, Mandala's en Series.


Wenskaarten
wenskaartenVan een aantal van mijn hologrammen heb ik op verzoek wenskaarten laten drukken op formaat 15 x 15 cm. Deze kaarten kunt u bestellen via de pagina Kaarten. Deze wenskaarten zijn dubbelzijdig bedrukt en afgewerkt met glanslaminaat. Een wenskaart kost slechts € 2,50 per stuk. Per 5 stuks betaalt u € 10,=. Alle kaarten zijn inclusief envelop, exclusief verzendkosten. Lees verder op pagina Kaarten.

Inspiraties
Ik schrijf ook teksten/gedichten die door mijn gids Hêlhady (Hlady) worden doorgegeven. Ik combineer die met mijn creaties om de woorden met een beeld meer zeggenschap te geven. Lees meer op Inspiraties.

Geometrie
Kubus van MetatronGeometrie speelt een belangrijke rol in mijn creaties. Geometrie is namelijk de basis van de schepping, een tijdloze inspirerende taal van vormen en patronen. Geometrie communiceert met ons diepste wezen en geeft inzichten. Elke geometrische vorm heeft namelijk een functie en bevat energie. Lees meer op pagina: Geometrie

'Wie wil begrijpen, moet patronen leren zien'.
Sir Isaiah Berlin, Russisch-Brits sociaal en politiek theoreticus, filosoof en historicus (1909 - 1997)

Eigen hologram
Persoonlijk hologramportretIk kan ook uw verhaal of speciale wens in een uniek symbolisch kunstwerk verwerken. Ik werk in principe tot een formaat van 50 x 50 cm, maar dit kan natuurlijk ook groter of kleiner. Indien u geïnteresseerd bent in een persoonlijk hologram, stuur mij dan een bericht via het contactformulier. Ik informeer u dan over hoe, wat en kosten.

Kijkt u rustig rond en laat u inspireren.

Dank u wel voor uw belangstelling!

Met een hartegroet,

Shirley HoekstraHologram De Zonnevlecht / Solar Plexis


Nieuwste creatiesIsia - aardebewustzijn


Uleya's bron

Zielenportret Paul

Gids Uleija

Bloem van licht

Sneeuwvlok

Sterrenlicht

Akhenaton

De Zon in Uzelf

Citrien

Robijn / Sterrobijn

Bloedkoraal

Larimar

Diamant - Briljant

Saffier
Zevenster
Zevenster

Welkom in het Licht

Adres: Simon van Capelweg 13c, 2431 AB  Noorden
Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Inhoud website © Shirley Hoekstra 2017 | alle rechten voorbehouden