Welkom bij Awakening Creations

Ik

Welkom op de website van Awakening Creations, de plaats waar u unieke digitale kunstwerken vindt. De kunstwerken weerspiegelen impressies van de ongeziene wereld, de natuur, het universum, meditatieve reizen en geometrie.

Deze creaties zijn ook als wanddecoratie in diverse formaten en materialen verkrijgbaar in mijn webshop bij Werk aan de Muur.nl. In de webshop kunt u kiezen uit diverse uitvoeringen en deze in proefruimtes, zoals bijvoorbeeld een woonkamer, kantoor of slaapkamer tonen. Dat biedt een realistische beleving en vergemakkelijkt uw keuze. Neem daarom eens vrijblijvend een kijkje: http://shirleyhoekstra.werkaandemuur.nl en laat u inspireren. Hieronder een afbeelding uit de serie Engelen/lichtvleugels en een afbeelding uit de serie Sterrenbeelden. Ik voeg regelmatig nieuwe creaties toe.
Ik schrijf ook geïnspireerde teksten en gedichten. Voorbeelden daarvan ziet u op pagina: Inspiratie.

Drukwerk
Ik heb ook op verzoek van een aantal creaties wenskaarten laten drukken op formaat 15 x 15 cm. Deze wenskaarten zijn dubbelzijdig bedrukt en afgewerkt met glanslaminaat. Een wenskaart kost € 2,45 per stuk. Alle kaarten zijn inclusief envelop, exclusief verzendkosten. De kaarten zijn verkrijgbaar bij MijnTafel, Dorpsstraat 77 te Nieuwkoop. Ook kunt u mij mailen met uw wensen. Dan verzorg ik de verzending inclusief de fakturering. De betaling geschiedt achteraf bij levering. Lees verder op pagina Kaarten.

wenskaarten

 

'Wie wil begrijpen, moet patronen leren zien'.
Sir Isaiah Berlin, Russisch-Brits sociaal en politiek theoreticus, filosoof en historicus (1909 - 1997)

Kijkt u rustig rond en laat u inspireren.

Dank u wel voor uw belangstelling!

Met een hartegroet,

Shirley Hoekstra

   


 
Op het ontwerp en alle andere getoonde creaties in de vorm van teksten en afbeeldingen rust auteursrecht/copyright. Het is niet toegestaan deze teksten en afbeeldingen te kopiëren en/of te downloaden voor bijvoorbeeld commerciële of internetdoeleinden zonder schriftelijke toestemming van de maker/auteur. 
Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Inhoud website © Shirley Hoekstra 2023 | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring