Welkom bij Awakening Creations

 

Ik

Welkom op de website van Awakening Creations, de plaats waar u unieke kunstwerken vindt. Als inspiratie dienen de levensomstandigheden van mensen, meditatieve reizen, de ongeziene wereld, de natuur, het universum en de geometrie. Ik combineer mijn creaties ook met geïnspireerde teksten en gedichten. Voorbeelden daarvan op pagina: Inspiratie.

Wenskaarten
Ik heb op verzoek van een aantal creaties wenskaarten laten drukken op formaat 15 x 15 cm. Deze wenskaarten zijn dubbelzijdig bedrukt en afgewerkt met glanslaminaat. Een wenskaart kost € 2,50 per stuk. Per 5 stuks betaalt u € 10,=. Alle kaarten zijn inclusief envelop, exclusief verzendkosten. De fakturering geschiedt achteraf bij levering. Lees verder op pagina Kaarten.

wenskaarten

 

'Wie wil begrijpen, moet patronen leren zien'.
Sir Isaiah Berlin, Russisch-Brits sociaal en politiek theoreticus, filosoof en historicus (1909 - 1997)


Persoonlijk kunstwerk?

Persoonlijk hologramportretIk kan ook uw verhaal of speciale wens in een uniek symbolisch kunstwerk verwerken. Ik werk in principe tot een formaat van 50 x 50 cm, maar dit kan natuurlijk ook groter of kleiner. Indien u geïnteresseerd bent in een persoonlijk kunstwerk, stuur mij dan een bericht via het contactformulier. Ik informeer u dan over hoe, wat en kosten.

Kijkt u rustig rond en laat u inspireren.

Dank u wel voor uw belangstelling!

Met een hartegroet,

Shirley HoekstraHologram De Zonnevlecht / Solar Plexis


 
Adres: Simon van Capelweg 13c, 2431 AB  Noorden
Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Inhoud website © Shirley Hoekstra 2017 | alle rechten voorbehouden