Vergrotingen

Zonnevlecht - Plexus Solaris


Dit hologram toont het derde chakra, de zonnevlecht - plexus solaris. De kleur van dit chakra is geel en het is het centrum van de persoonlijke identiteit en de zetel van het ego. Het is verbonden met het element Vuur en de kwaliteiten: eigenwaarde, zelfrespect, vertrouwen, persoonlijke macht en vrijheid van keuze. Aartsengel Uriël, regent van de Zon, hoort bij dit chakra.

Mandala vogels


Deze mandala is in opdracht gemaakt voor een dame, wiens leven in de vogels is weergegeven. Elke vogel staat voor een bepaalde fase en plaats in haar leven.

Mandala vogels

Deugd: Enthousiasme


In de serie Deugden toont dit hologram de deugd: Enthousiasme. De bijbehorende spreuk is: 'Enthousiasme maakt iets tot magisch!'. 

Deugd: Doelgerichtheid


In de serie Deugden toont dit hologram de deugd: Doelgerichtheid. De bijbehorende spreuk is: 'Volg met heel je hart het doel waarvoor je jezelf gesteld hebt'. Alle lijnen in dit hologram richten zich op het hart en het lichtpunt/doel op de horizon.

Deugd: Eenheid


In de serie Deugden toont dit hologram de deugd: Eenheid. De bijbehorende spreuk is: 'Wie boven de verschillen uitstijgt, ziet de eenheid en leeft ernaar' (Tsjwang Tse, Chinese taoïstische filosoof 3e/4e eeuw v. Chr.) 

Adres: Simon van Capelweg 13c, 2431 AB  Noorden
Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Inhoud website © Shirley Hoekstra 2017 | alle rechten voorbehouden