Informatie

Shirley HoekstraDe website Awakening Creations is in 2006 ontstaan. Toen kreeg ik de impuls om mijn creaties op het internet te laten zien.

Naast mijn werk hebben esoterie en spiritualiteit altijd een rol in mijn leven gespeeld. Ik heb mij regelmatig verdiept in spiritualiteit en grenswetenschappen (kwantum fysica) door o.a. het lezen van boeken, onderzoek op internet, het volgen van cursussen en lezingen. Op deze manier en door het verrichten van lichtwerk in directe samenwerking met de lichtwereld heb ik mijn weg gevonden in de spirituele creativiteit en bewustwording. 

Dankzij mijn tekenopleiding en studie tot grafisch ontwerper ben ik in staat om de geïnspireerde beelden visueel te vertalen tot mandala’s, hologrammen, fractals en meer. Sinds enige tijd schrijf ik ook door mijn gids Hêlhady geïnspireerde teksten en gedichten en combineer die met mijn creaties. 

Spiritualiteit en creativiteit hebben mijn leven verrijkt en ik wens hetzelfde voor u. Iedereen is het waard om zijn passie en levenspad te volgen. Mijn motto voor u is: Sta open voor alles wat u ontmoet en lees de mensen, gebeurtenissen en omstandigheden om u heen. Het zal u zelfinzicht en bewustzijnsgroei brengen.

Schrijvers/boeken die ik kan aanbevelen zijn: Ferrini, Jozef Rulof, Loes van Loon !!, Blavatsky, Alice Baily, Lorna Byrne, Drunvalo Melchizedek, Neale Donald Walsh, Tolle.

Websites die ik kan aanbevelen zijn:Nieuwste creatiesIsia - aardebewustzijn


Uleya's bron

Zielenportret Paul

Gids Uleija

Bloem van licht

Sneeuwvlok

Sterrenlicht

Akhenaton

De Zon in Uzelf

Citrien

Robijn / Sterrobijn

Bloedkoraal

Larimar

Diamant - Briljant

Saffier
Zevenster
Zevenster

Welkom in het Licht

Adres: Simon van Capelweg 13c, 2431 AB  Noorden
Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Inhoud website © Shirley Hoekstra 2017 | alle rechten voorbehouden