Kaarten

Op speciaal verzoek heb ik een van een aantal hologrammen en fractals wenskaarten laten drukken. Hieronder ziet u een overzicht van de kaarten, die u bij mij per mail kunt bestellen. 
De afmeting is 15x15cm, dubbelzijdig, blanco inhoud, 300 grs en aan de buitenzijde afgewerkt met glanslaminaat. De prijs is € 2,45 per stuk, inclusief witte vierkante envelop, exclusief verzendkosten. De leveringsvoorwaarden vind u onderaan deze bladzijde.

De kaarten zijn ook verkrijgbaar bij de winkel van MijnTafel, Dorpsstraat 77 te Nieuwkoop.

Bestellen:
U kunt bestellen per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier. Vermeld daarbij de naam of het nummer van de kaart, het gewenste aantal, uw adres en uw telefoonnummer. U ontvangt daarna van mij per e-mail een orderbevestiging. Na uw akkoord verzend ik de kaarten en de factuur.

Klik op een afbeelding voor een vergroting!

Sterrenbeeld Tweelingen (K016) Sterrenbeeld Stier (K017) Sterrenbeeld Steenbok (K018)
   
Sterrenbeeld Vissen (K010) Sterrenbeeld Ram (K011) Sterrenbeeld Waterman (K012)
Sterrenbeeld Kreeft (K013) Sterrenbeeld Boogschutter (K014) Sterrenbeeld Schorpioen (K015)
Sterrenbeeld Maagd (K007) Sterrenbeeld Weegschaal (K008) Sterrenbeeld Leeuw (K009)
Witte Engel (K001) Blauwe Engel (K002) Hart van Goud K003)
 
Vlinderspel (K004) Vogels (K005) Liefdeslicht (K006)

Voorwaarden:
  • Betaling achteraf bij bedragen onder € 50,--. Betaling vooraf bij bedragen boven € 50,--.
  • Verzending uiterlijk 3 dagen na ontvangst bestelling. Bij factuurbedragen boven de € 50,-- verzending na ontvangst betaling.
  • U heeft het recht de goederen binnen 14 dagen te retourneren, indien u niet tevreden bent. U dient de kaarten dan op uw kosten terug te sturen en zorgvuldig te verpakken, zodat ze in nieuwstaat en onbeschadigd bij mij aankomen. Daarna stort ik binnen 14 dagen uw geld terug, verminderd met de door mij gemaakte verzendkosten.
  • Mocht er onverhoopt iets fout gaan, neem dan zo spoedig mogelijk contact met mij op, zodat ik voor een oplossing kan zorgen.Op het ontwerp en alle andere getoonde creaties in de vorm van teksten en afbeeldingen rust auteursrecht/copyright. Het is niet toegestaan deze teksten en afbeeldingen te kopiëren en/of te downloaden voor bijvoorbeeld commerciële of internetdoeleinden zonder schriftelijke toestemming van de maker/auteur. 
Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Inhoud website © Shirley Hoekstra 2023 | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring