Kalender 2019


Voor het jaar 2019 heb ik een jaarkalender ontworpen op formaat A4 met ringband en transparant voorblad. Elke maand een andere afbeelding en ruimte om aantekeningen per dag te maken. De kalenders zijn in beperkte oplage gedrukt. Bent u geïnteresseerd en wilt u er één of meer bestellen? Stuur mij dan een mailtje met uw wens, naam en adresgegevens via het contactformulier. De kosten zijn € 10,--, exclusief verzendkosten. Betaling is achteraf via een factuur.
Klik op een afbeelding voor een vergroting!

  

    

    

    

    

Leveringsvoorwaarden:

Betaling achteraf per factuur bij bedragen onder € 50,--. Betaling vooraf bij bedragen boven € 50,--.
Verzending uiterlijk 3 dagen na ontvangst bestelling. Bij factuurbedragen boven de € 50,-- verzending na ontvangst betaling.
U heeft het recht de goederen binnen 14 dagen te retourneren, indien u niet tevreden bent. U dient de kalender dan op uw kosten terug te sturen en zorgvuldig te verpakken, zodat deze in nieuwstaat en onbeschadigd bij mij aankomt. Daarna stort ik binnen 14 dagen uw geld terug, verminderd met de door mij gemaakte verzendkosten.
Mocht er onverhoopt iets fout gaan, neem dan zo spoedig mogelijk contact met mij op, zodat ik voor een oplossing kan zorgen.


 
Adres: Simon van Capelweg 13c, 2431 AB  Noorden
Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Inhoud website © Shirley Hoekstra 2017 | alle rechten voorbehouden